Sammelband, Katalog (Herausgeberschrift)

Cornelia Müller: Body – Language – Communication: An International Handbook on Multimodality in Human Interaction. (Handbooks of Linguistics and Communication Science 38.1.)

Herausgeber Cornelia Müller, Alan Cienki, Ellen Fricke, Silva H. Ladewig, David McNeill and Sedinha Teßendorf
Titel Body – Language – Communication: An International Handbook on Multimodality in Human Interaction. (Handbooks of Linguistics and Communication Science 38.1.)
Verlag De Gruyter Mouton
Druckort Berlin, Boston
Jahr 2013

Articles

Lehrstuhl Professur für Sprachgebrauch und Multimodale Kommunikation

Cornelia Müller, Alan Cienki, Ellen Fricke, Silva H. Ladewig, David McNeill and Sedinha Teßendorf (Ed.): Body – Language – Communication: An International Handbook on Multimodality in Human Interaction. (Handbooks of Linguistics and Communication Science 38.1.). Berlin, Boston: De Gruyter Mouton 2013.