Forschungsergebnis (Artikel (Sammelband))

Autor Claude-Hélène Mayer
Titel des Aufsatzes Shame - "A soul feeding emotion": Archetypal work and the transformation of the shadow of shame in a group development process
Verlag Springer
Jahr 2017
Herausgeber Claude-Hélène Mayer, Elisabeth Vanderheiden
Titel der Herausgeberschrift The Value of Shame - Exploring a Health Resource in Cultural Contexts.
Seiten 277-302

Lehrstuhl Lehrstuhl für Sprachgebrauch und Therapeutische Kommunikation

Claude-Hélène Mayer: Shame - "A soul feeding emotion": Archetypal work and the transformation of the shadow of shame in a group development process. In: Claude-Hélène Mayer, Elisabeth Vanderheiden (Ed.): The Value of Shame - Exploring a Health Resource in Cultural Contexts.. Cham, Switzerland: Springer 2017, S. 277-302.