Sonstige Publikation

Autor Regine Lang
Titel What are the characteristics of different mediation styles in the 6th ICC International Commercial Mediation Competition? Do the participants have preferences for a specific style? If so, why?
Druckort Masterarbeit im Master-Studiengang Mediation, Frankfurt (Oder)
Jahr 2012

ZWE Institut für Konfliktmanagement
Projekt Wissenschaftliche Begleitung der Mediation Competition der International Chamber of Commerce (ICC)

Regine Lang: What are the characteristics of different mediation styles in the 6th ICC International Commercial Mediation Competition? Do the participants have preferences for a specific style? If so, why?. Masterarbeit im Master-Studiengang Mediation, Frankfurt (Oder) 2012.