Artikel (Sammelband)

Autor Ellen Fricke
Titel des Aufsatzes Where is here? The analysis of the German deictic hier with co-speech pointing gestures
Jahr 2009
Herausgeber Lorenza Mondada
Titel der Herausgeberschrift Gestures and the Organization of Social Interaction: Ethnomethodological and Conversational Perspectives. Proceedings of the 2nd Conference of the International Society for Gesture Studies (ISGS)
Seiten 1-2

Lehrstuhl Professur für Sprachgebrauch und Multimodale Kommunikation
Projekt Towards a Grammar of Gesture: Evolution, Brain, and Linguistic Structures (ToGoG), Gefördert von der VolkswagenStiftung im Rahmenprogramm "Schlüsselthemen der Geisteswissenschaften"

Ellen Fricke: Where is here? The analysis of the German deictic hier with co-speech pointing gestures. In: Lorenza Mondada (Ed.): Gestures and the Organization of Social Interaction: Ethnomethodological and Conversational Perspectives. Proceedings of the 2nd Conference of the International Society for Gesture Studies (ISGS). s.l. 2009, S. 1-2.