Forschungsergebnis (Artikel (Sammelband))

Jaroslav Mysiak: Policies, methods and practices

Autor Jaroslav Mysiak, Sergio Castellari, Reimund Schwarze, Rob Swart, Patrick Pringle, Ad Jeuken, Henk Wolters
Titel des Aufsatzes Policies, methods and practices
Schriftenreihe EEA Report, 15
Verlag Office for Official Publications of the European Communities
Jahr 2017
Herausgeber Sergio Castellari, Blaž Kurnik, Ad Jol, Paul McAleavey, Jaroslav Mysiak
Titel der Herausgeberschrift Climate change adaptation and disaster risk reduction in Europe: enhancing coherence of the knowledge base, policies and practices
Seiten 27-45

Fakultät Wirtschaftswissenschaftliche Fakultät
Lehrstuhl Professur für VWL, insb. internationale Umweltökonomie

Jaroslav Mysiak, Sergio Castellari, Reimund Schwarze, Rob Swart, Patrick Pringle, Ad Jeuken, Henk Wolters : Policies, methods and practices. In: Sergio Castellari, Blaž Kurnik, Ad Jol, Paul McAleavey, Jaroslav Mysiak (Ed.): Climate change adaptation and disaster risk reduction in Europe: enhancing coherence of the knowledge base, policies and practices. (EEA Report, 15) Luxembourg: Office for Official Publications of the European Communities 2017, S. 27-45.