Forschungsergebnis (Artikel (Sammelband))

Claude-Hélène Mayer: ”Dream on - there is no salvation!” Transforming shame in the workplace through personal and organisational strategies

Autor Claude-Hélène Mayer, Louise Tonelli
Titel des Aufsatzes ”Dream on - there is no salvation!” Transforming shame in the workplace through personal and organisational strategies
Verlag Springer
Jahr 2017
Herausgeber Claude-Hélène Mayer, Elisabeth Vanderheiden
Titel der Herausgeberschrift The Value of Shame - Exploring a Health Resource in Cultural Contexts.
Seiten 135-156

Lehrstuhl Lehrstuhl für Sprachgebrauch und Therapeutische Kommunikation

Claude-Hélène Mayer, Louise Tonelli: ”Dream on - there is no salvation!” Transforming shame in the workplace through personal and organisational strategies. In: Claude-Hélène Mayer, Elisabeth Vanderheiden (Ed.): The Value of Shame - Exploring a Health Resource in Cultural Contexts.. Cham, Switzerland: Springer 2017, S. 135-156.